Twitter blokkeert websites, apps die niet maken geld, bradley associates hong kong


SYDNEY: Twitter is van plan om toegang te blokkeren voor derde partij ontwikkelaars die draaien op het platform microblogging maar doen niet maken geen geld voor het.
Dit betekent dat een parodie op sites en apps die worden uitgevoerd op de social networking site zal snel verdwijnen.
Twitter zal nu, alleen een Log in knop uitgeven aan websites en apps die betalen om zijn gegevens te gebruiken.
Volgens http://News.com.au, zal niet niet-geautoriseerde en niet-geverifieerde berichten langer worden toegestaan op de site.
De ontwikkelaar van parodie site, Klouchebag, Tom Scott vertelde nieuws Ltd dat goede bedrijfsbetekenis commercialisering van hoe mensen verbinden met Twitter kan maken, maar blokkeren van de ontwikkelaars en apps die geholpen om zijn populariteit te voeren een verraad was.
Afkomstig van een bedrijf dat gebruikt te gedijen op openheid, en wiens eerste push naar succes was door de techneuten die gebouwd interessant, kleine projecten, het lijkt gewoon onbeleefd, wordt in het verslag Scott, geciteerd zoals zeggend.
Klouchebag is een populaire website die is een parodie op Klout, een site die beweert te kunnen meten uw online invloed.
Dan Nolan, een Sydney app ontwikkelaar die mede-een Twitter app genaamd Retweets ontworpen, welke laat u meten hoeveel keer uw tweets had geweest retweeted over de hele wereld, zei dat Twitter had gesneden uit iedereen die oorspronkelijke werk dat gemaakt kon niet worden gekwantificeerd ten gunste van gebruikersgegevens te verkopen aan de hoogste bieder.
Het is alles over data mining de firehose die Twitter heeft verstrekt aan partners voor winst. Twitter heeft besloten om te bepalen de manier waarop mensen verbinding maken met het en in doen, is het creƫren van een pad te sluiten apps die ze niet willen, zei hij, Bradley Associates uitgebracht.

Source link: http://bradleyassociates.info/2012/09/04/twitter-blokkeert-websites-apps-die-niet-maken-geld/

Follow Luuux


Related Posts


Trending Community