Ryan Reynolds spreekt Nederlands :D


Tot mijn verbazing spreekt Ryan Reynolds Nederlands. Dit is wat ik las: "Eigenlijk is het Zuid-Afrikaans, maar ik liet me inspireren door jullie taal", zo onthult de 35-jarige Canadees in een vraaggesprek met NU.nl in Londen.

"En het blijft een lastige, maar ook fascinerende taal", weet hij. Ach, ik ben nou al zo vaak in Amsterdam geweest. En oh nee, nee, niet om de reden die iedereen denkt

Ik huur liever een fietsje en toer door de oude binnenstad, die trouwens een plattegrond heeft als een duimafdruk. Dat blijf ik amusant vinden.


Anti-diva

Het enerverende Safe House is vrijwel volledig gedraaid in Zuid-Afrika. Ryan Reynolds speelt hierin een beginnend CIA-agent, die de normaliter saaie post in Kaapstad bemant. Dat verandert echter onmiddellijk, wanneer een oud- dubbelspion, vertolkt door Denzel Washington, plotseling het schuiladres binnenstormt.

"Denzel", begint Reynolds met enig ontzag. "Is eigenlijk de menselijke versie van een toneelschool. En hij is een anti-diva. Ik ken eigenlijk geen acteur, die meer toegewijd op de set verschijnt."

Bekijk de trailer van Safe House:Liegen

"Ik ben hier zeker geen James Bond. Integendeel. Ik laat zien hoe eenzaam, geestdodend en moeilijk het bestaan van een geheim agent kan zijn. We halen de glamour eruit. Dit zijn mensen die zich constant anders voordoen dan ze zijn."

Ryan Reynolds is één van de vele Canadezen, die opvallend veel succes heeft in Hollywood. Hij beschikt wel over een verklaring. "Amerikanen, toch onze grote broers, nemen zichzelf zo serieus. Wij niet. Canadezen zijn nog in staat om zichzelf belachelijk te maken, een zeer nuttige eigenschap in Los Angeles. Hé, niet voor niets komen er veel komieken uit Canada."


Droom

Reynolds is dan ook de eerste om zijn huidige succes te relativeren, ook al domineert hij de vele beloftelijstjes in Hollywood. "Die stelt mijn moeder samen en ik bel natuurlijk zelf met magazines of ik op de cover mag", grapt hij, om serieus te vervolgen:

"Er zit geen masterplan achter, heus niet. Man, ik ben ooit, geheel tegen de zin van mijn vader, die dacht dat ik dakloos zou worden, meteen na de middelbare school naar LA gegaan om improvisatie-komiek te worden. Dat was mijn droom. Film is gewoon toeval geweest."


Groentjes

Ryans huidige vriendin is Blake Lively, daarvoor was hij getrouwd met Scarlett Johansson. Ook had hij relaties met Alanis Morissette en Sandra Bullock. Allemaal beroemde vrouwen, maar dat is, legt Reynolds uit, vaak onvermijdelijk.

"Kijk maar naar de luchtvaartindustrie, of mensen in de gezondheidszorg, die krijgen ook vaak relaties met elkaar. Ik geef echter toe: ik heb mn rondjes in Hollywood gemaakt. Hé, mag ik? Ik ben 35. Trouwens, ik val niet meteen voor een actrice na de eerste liefdesscène, hóór. Das voor groentjes.

In de trailer hoor ik hem niet nederlands praten maar ik vind het wel leuk dat ie niet alleen naar Amsterdam gaat alleen voor hoertjes of weed ofzo :)

Source link:

Follow Luuux


Related Posts


Trending Gossip