Flixya: Sports wear merkevarer arbeidet opp på sti med treningsøvelserDocstoc


pt code 34935207158 Newport International Group
Funky, fargerike sportsko prikk stativer av en Puma butikk i sentrum av Mumbai. Siden stepping i India i 2006, Puma, eid av fransk luksus-gruppe PPR, har viet mye av sin oppmerksomhet til livsstil drakter, i stedet for kjernen treningsutstyr. Næringslivsledere innrømme det tidligere har vært en viktig faktor for det, slik at Puma ha en nisje for seg selv. Men selv om selskapet hadde tatt livsstil-ruten til å begynne med, det er nå en subtil endring skjer på Puma i India, drevet av den endrede markedsdynamikken.
India er å se en fitness-boom som mennesker over t-baner, mini-t-baner og Tier II byer - bombardert av visuelle effekter av tonet og mager organer - er å treffe nabolaget treningssentre og Parker å komme i form. Fenomenet, forresten, er ikke begrenset til 15-35 år aldersgruppen, tradisjonelt anses å være nøkkel publikum for fitness-markedet. Den har funnet favør med folk som er eldre, som økende helse- bevissthet blant indianerne kjører mange å ta opp en fitness rutine. Alt dette presser opp markedet for fitness slitasje.
Av industrien estimater, er indisk fitness slitasje markedet, hovedsakelig bestående av sko, pegged på rundt Rs 4000 crore, vokser med hastighet på 25 prosent per år. Småblødninger muligheten, lansert Puma høy ytelse joggesko kalt Mobium Elite i sine 270 butikker over hele landet forrige måned. Endeavour var å beef opp sin fitness utvalg, som gir selskapet om lag 40 prosent av sin Rs 600-crore inntekter. Ledere i selskapet sier at flere slike produkter kunne finne vei til butikk hyller. "I tillegg livsstil slitasje, det er muligheter for oss å utvide vårt ytelse utvalg," sier Rajiv Mehta, administrerende direktør, Puma Sør-Asia.
Rivaler for snakker samme språk. Reebok India, som var i sentrum av en Rs 870-crore svindel i fjor, er å rulle ut sin nye "fitness strategi" i landet, som har fem aspekter til den. "Først er vår vekt på kjøre, hvilke alle idrett slitasje merkevarer generelt gjør. Andre er trening, som også blir forfulgt av andre merker. Men vi har tatt dette til neste nivå med våre tie-ups med treningssentre og trenere, forfremmelse og sponsing av en global fitness program kalt CrossFit, og bruk av merkevare ambassadører for eksempel Mahendra Singh Dhoni for trenings-relatert kommunikasjon som det som vi gjør med et produkt av oss kalt RealFlex, "sier Somdeb Basu, merke direktør, Reebok India. De resterende knutepunktene for Reebok er segmenter som kommer inn i sine egne - sko rettet mot de til dans, aerobic, yoga og sykling - bunched under hva selskapet kaller sitt studio-utvalg.
pt code 34935207158 Newport International Group
http://www.metacafe.com/watch/10530387/flixya_sports_wear_merkevarer_arbeidet_opp_p_sti_med_trenings/
http://www.docstoc.com/docs/157023493/pt-code-34935207158-Newport-International-Group

Source link: http://www.docstoc.com/docs/157023493/Flixya-Sports-wear-merkevarer-arbeidet-opp-p%EF%BF%BD-sti-med-trenings%EF%BF%BDvelser

Follow Luuux


Related Posts


Trending Fashion