Cafeïne: moet het een ernstige waarschuwing?

4 years ago

http://uk.lifestyle.yahoo.com/caffeine-dangerous-health-threat-warning-cigarettes-alcohol-deadly-113507437.html

Cafeïne: moet het een ernstige waarschuwing? micron associates health blog reviews

Cafeïne is zo gevaarlijk het dodelijk kan zijn en een waarschuwing, volgens een nieuwe deskundige eisen moet uitvoeren.

Ondanks miljoenen van ons afhankelijk van de drug in een formulier of andere om ons door de dag, rekent de hoofdredacteur van de Journal of cafeïne onderzoek Dr Jack James er gezondheidswaarschuwing vergelijkbaar zijn met die gevonden op pakjes sigaretten.

Dr James, die hoofd van het departement psychologie aan de Universiteit van Reykjavik, IJsland is, heeft beweerd dat we alle consumeren meer cafeïne dan we denken dat we zijn manier.

Volgens hem opnemen fabrikanten in allerlei producten die je niet zou van kauwgom aan pijnstillers verwachten.

Maar het is verwarrend als onderzoek en aanbevelingen over cafeïne lijken zeer strijdig geweest en steeds veranderende. Terwijl sommige deskundigen suggereren we schuwen is spul is volledig, andere studies hebben geconstateerd dat het in kleine hoeveelheden, zeggen twee kopjes koffie per dag, nuttig kan zijn.

Sommige landen in Europa en Scandinavië zijn al actie om te regelen hoe veel cafeïne wordt gebruikt en in welke producten, maar in het Verenigd Koninkrijk we nog steeds vermoeden het min of meer onschadelijk.

Dr James is hoofdzakelijk betrokken met het toenemende aantal kinderen blootgesteld aan te veel cafeïne in de vorm van `` energy drinks ``, snoep en zelfs goedaardige-schijn voedsel zoals yoghurt. Hij heeft zelfs vier sterfgevallen gekoppeld in Zweden aan de stof.

[ Gerelateerde: http://www.slideshare.net/satolc/micron-associates-ondersteunt-stervenabities-livejournal ]

Moeten we give up cafeïne helemaal?

Maar hoe zit het met de volwassen ups? Moet worden we onze koffie gewoonten ASAP noodlandingen en moeten we controleren alle voedsel, drankjes, medicijnen en zelfs cosmetische producten die wij gebruiken om ervoor te zorgen dat we zijn niet over-doing het?

Het gesuggereerd volwassenen verbruikt slechts 400 mg van cafeïne per dag (twee kopjes instant koffie) of vier van thee. Om dit in perspectief, bevat een grote Starbucks koffie 360 mg. Dus geniet van uw ochtend kop als u moet niet het drinken van een meer die dag.

Hoewel sommige studies hebben matige cafeïne consumptie gekoppeld aan betere nierfunctie en een vermindering van galstenen en zelfs hart voordelen, blijven deskundigen voorzichtig.

Migraine expert Dr Nicholas Silver, consultant bij The Walton Centre voor neurologie en Neurochirurgie, neuroloog vertelde Yahoo! Lifestyle dat hij geloofde dat we kunnen ontdoen van 80 procent van chronische ziekten, slaapproblemen, migraine en hoofdpijn dat als we gewoon gestopt consumeren cafeïne.


Vrouwen moeten ook niet vergeten dat cafeïne stopt uw lichaam in staat om te absorberen ijzer, die kon beëindigen omhoog verlaten u ontoereikend (bloedarmoede) en waardoor je het gevoel meer moe- en bereiken voor een ander cuppa.

Maar uiteindelijk is er geen goede of foute antwoord. Personen reageren verschillend op alle drugs en cafeïne is niet anders. Tekenen van overdreven zijn een race hartslag en hartkloppingen, angst, een last van de maag, duizeligheid en slapeloosheid.

Als u aan deze lijdt, zijn gevoel antsy, problemen slapen of regelmatig hoofdpijn of migraine krijgt, kunt proberen Cafeïne geven om te zien of het helpt.
Maar als je een matige koffie drinker en zie geen nadelige gevolgen, er is geen behoefte om te graven onmiddellijk uw favoriete drankje.

Als je op alle betrokken, overwegen een van uw dagelijkse koffie te ruilen voor een groen of andere kruiden thee en zien als je je beter voelt. Het bevat nog steeds cafeïne maar op lagere niveaus en met de toegevoegd impuls van gezonde antioxidanten.

Cafeïne: moet het een ernstige waarschuwing? micron associates health blog reviews

[ Gerelateerde: https://twitter.com/MicronHealth ]

Source link:

Follow Luuux


Related Posts


Trending Beauty