Abney Associates Online Security: Internett har banet vei for quotnye rasenquot av organiserte kriminelle - slideshare

4 years ago

http://www.slideshare.net/brandykeisha90/abney-associates-online-security-internett-har-banet-vei-for-nye-rasen-av-organiserte-kriminelle

abney associates online security

Den digitale revolusjonen har gytt en "nye rasen" av organiserte kriminelle, som bruker Internett til målet selskaper og individer over hele verden.

Dette er ifølge en ny dyptgående studie utført av Europol - EUs politimyndigheter - som poengterte faktum at 3.600 kriminalitet syndikater er for øyeblikket kjent for å være i drift i EU.

Med tittelen "The EU alvorlig og organisert kriminalitet trusselvurdering", så rapporten på de stadig mer sofistikerte metodene som brukes av hackere å få tak i sensitive data.

Det bekreftet at Internett har aktivert tyver å begå forbrytelser langt mer på en mye kortere tid, og de har blitt svært vanskelig å oppspore.

I siste, gangstere og kriminalitet syndikater var assosiert med en bestemt region eller type lovbrudd, men direktør for Europol Rob Wainwright sa at kriminelle kan ikke lenger defineres av deres nasjonalitet eller spesialisering i ett område av kriminalitet.

"En ny rase av organisert kriminalitet grupper er nye i Europa, kan operere i flere land og kriminelle sektorer," bemerket han.

"[De har] en evne til å operere på internasjonalt med forretningsmessig fokus på å maksimere profitt og minimalisere risiko. De er selve symbolet på vår nye rere."

Selvfølgelig, har fremveksten av organisert cybercrime ført til en betydelig oppgang i antall IT sikkerhet jobber blir tilgjengelig over hele verden.

Data er en stadig mer verdifull råvare og bedrifter trenger for å sikre sine IT-avdelingen er riktig oppdatert med de nyeste triksene og svindel som brukes av cyber-kriminelle. Dette er lettere sagt enn gjort, som de farligste hackerne prøver alltid å holde et skritt videre.

Selv om dette er klart et globalt problem, har nyere studier vist at et stort antall Internett-angrep kan spores tilbake til Afrika.
Ambassadør Haruna Mohammed - direktør for kommunikasjon for den nasjonale sikkerhetsrådgiver i Nigeria - sa landet hadde utviklet en uønsket rykte for å være en cyber-kriminalitet-hub.

abney associates online security

SOURCE:
http://www.acumin.co.uk/main/news/view/internet-has-paved-way-for-new-breed-of-organised-criminals/3736

READ OTHER ARTICLES:
http://www.good.is/posts/abney-and-associates-cyber-security-warning-hacking-problem-all-sides-need-to-tackle
http://www.good.is/posts/abney-and-associates-internet-technology-is-cybercrime-more-of-a-threat-than-terrorism

Source link:

Follow Luuux


Related Posts


Trending Technology